Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Θ. Σίψα στην Πάτρα

img_20161014_102126

Το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτώβρη η Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση κάλεσε συγκέντρωση-μικροφωνική στο Παράρτημα ως κίνηση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Θοδωρή Σίψα που διώκεται από το κράτος με στημένο κατηγορητήριο για την υπόθεση του εμπρησμού στην τράπεζα Marfin. Συνάμα, η συγκέντρωση είχε και το χαρακτήρα αντιπληροφόρησης για την κρατική σκευωρία εις βάρος του συντρόφου. Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης καλούσε επίσης η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας, καθώς και η αναρχική συλλογικότητα Ατραπός.

 

img_20161014_102111

 

Κατά τη δίωρη παρέμβαση μπροστά στο Παράρτημα μοιράστηκαν και εκφωνήθηκαν κείμενα αλληλεγγύης σε διερχόμενο κόσμο, την ίδια ώρα που διεξαγόταν η δίκη του συντρόφου στην Αθήνα. Μέσα από τη δίωξη εξάλλου του Θοδωρή Σίψα επιχειρείται η εγκληματοποίηση, η πολιτική απομόνωση και η ιδεολογική κατασυκοφάντηση του αναρχικού- αντιεξουσιαστικού κινήματος στο σύνολό του.

 

img_20161014_110139

 

Σήμερα, που η επίθεση του κράτους και των αφεντικών εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και στοχεύει στο χτύπημα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων ώστε να εδραιωθεί ευκολότερα το νέο καθεστώς εξαθλίωσης και ολοκληρωτισμού, ως αναρχικοί κοινωνικοί αγωνιστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο σύντροφο Θ. Σίψα αναγνωρίζοντας στη δίωξη του την προσπάθεια εγκληματοποίησης των αναρχικών και των αγωνιζόμενων ανθρώπων και την απόπειρα ποινικοποίησης της συμμετοχής σε μια μαχητική διαδήλωση. Απέναντι στην εγκληματική και αντικοινωνική βία του κράτους, του κεφαλαίου και των μηχανισμών τους, η κοινωνική και ταξική αντιβία είναι δίκαιη.

 

img_20161014_110226

 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΙΨΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ MARFIN !

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ !

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ !

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση | Πάτρα, Οκτώβρης ‘16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *